men only

Mannen mogen net als vrouwen een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben. Hou jouw huid in topconditie. Geen getut maar een behandelingen op maat!

Is een mannen behandeling anders dan bij vrouwen ? Ja, de mannenhuid kenmerkt zich door een grovere huidstructuur, een hogere talgproductie , een dikkere hoornlaag en minder onderhuids vet en bindweefsel dan de vrouwenhuid. Zodoende behandel je een mannenhuid anders. Bij onze Men Only behandelingen worden producten afgestemd op jouw huidtype voor optimaal resultaat.

Men Express

Bij deze behandeling wordt er een intensieve dieptereiniging aan de huid gegeven, de biologische peeling lost alle dode huidcellen op van de huid waardoor de goede cellen intact blijven en je huid weer fris en glad aanvoelt.

De behandeling gaat als volgt: Reiniging, biologische peeling, verwijderen van onzuiverheden en ingegroeide baardharen, verzorgend masker en als afsluiting dag of nachtverzorging.

Behandelingsduur: 60 minuten

€40

Men Relax

Je huid wordt optimaal gereinigd en verzorgd bij deze behandeling en relax tijdens de ontspannen nek-schouder en gezichtsmassage.

De behandeling gaat als volgt: Reiniging, biologische peeling, verwijderen van onzuiverheden en ingegroeide baardharen, nek-schouders en gezichtsmassage, verzorgend masker en als afsluiting dag of nachtverzorging.

Behandelingsduur: 75 minuten

€50