upgrade your beauty

Stel zelf jouw beauty moment samen, kies uit één van de onderstaande verzorgende behandelingen en upgrade je behandeling naar jouw stijl.
Bij ons UPGRADE YOUR BEAUTY menu worden de producten afgestemd op jouw huidtype voor optimaal resultaat.

JEUGD TREATMENT

Bij deze behandeling wordt er een intensieve dieptereiniging aan de huid gegeven zodat jouw huid weer helemaal schoon en fris aanvoelt. De Jeugd treatment is niet alleen geschikt voor jongeren die last hebben van acne en jeugdpuistjes maar ook voor iemand die weinig tijd heeft en toch een grondige en intensieve reiniging voor het gezicht wilt.

De behandeling gaat als volgt: Reiniging, biologische peeling, verwijderen van onzuiverheden en als afsluiting dag of nachtverzorging.

Behandelingsduur: 30 minuten

€25

BEAUTY BOOST

Bij deze behandeling wordt je huid intensief gereinigd, de biologische peeling lost alle dode huidcellen op van de huid waardoor de goede cellen intact blijven en je huid weer glanst en zacht aanvoelt. Harsen van bovenlip/kin en modelleren/verven van de wenkbrauwen is inbegrepen bij deze behandeling.

 De behandeling gaat als volgt: Reiniging, biologische peeling, verwijderen van onzuiverheden, eventueel harsen van bovenlip/kin en modelleren/verven van de wenkbrauwen en als afsluiting dag of nachtverzorging.

Behandelingsduur: 45 minuten

€35

EXPRESS TREATMENT

Bij deze behandeling wordt je huid intensief gereinigd en geven we de huid een extra boost met één van onze verzorgende maskers, speciaal afgestemd op de behoeftes van jouw huid.

De behandeling gaat als volgt: Reiniging, biologische peeling, verwijderen van onzuiverheden, modelleren van de wenkbrauwen, verzorgend masker en als afsluiting dag of nachtverzorging.

Behandelingsduur: 60 minuten

€40

RELAX TREATMENT

Geef jezelf het ultieme verwen moment met de Relax treatment, je huid wordt optimaal gereinigd en verzorgd en relax tijdens de ontspannen nek-schouder en gezichtsmassage.

De behandeling gaat als volgt: Reiniging, biologische peeling, verwijderen van onzuiverheden, modelleren van de wenkbrauwen, nek-schouders en gezichtsmassage, verzorgend masker en als afsluiting dag of nachtverzorging.

Behandelingsduur: 90 minuten

€50