SKINBIOTIC

“jouw personal trainer voor een gezonde en mooie huid”

Elke huid is anders. Elke dag brengt nieuwe wensen en behoeften met zich mee. Elke huid heeft individuele oplossingen nodig. Jouw persoonlijke Skinbiotic behandeling stellen wij samen uit wel 192 treatments aan de hand van onze digitale huidanalyse APP. We maken het ecosysteem van jouw huid echt fit, versterken haar barrièrefunctie en beschermen haar 24/7 tegen urban milieustress. Want alleen een gezonde huid kan mooi zijn!

SKINBIOTIC Skin Workout 45 min

Geniet van een fijne gezichtsbehandeling in een van onze prachtige lounges. De behandeling stellen wij samen aan de hand van jouw wensen en datgene dat jouw huid op dat moment nodig heeft. Zo krijg je altijd de best passende behandeling, het hele jaar rond! In 45 min kunnen wij jouw huid een flinke boost geven.

incl. modelleren wenkbrauwen en waxen bovenlip twv €18,50

€39

SKINBIOTIC Skin Workout 60 min

Geniet van een fijne gezichtsbehandeling in een van onze prachtige lounges. De behandeling stellen wij samen aan de hand van jouw wensen en datgene dat jouw huid op dat moment nodig heeft. Zo krijg je altijd de best passende behandeling, het hele jaar rond!In 60 minuten kunnen wij een diepgaande behandeling geven en een power massage.

Incl. modelleren wenkbrauwen en waxen bovenlip twv €18,50

€49

SKINBIOTIC Skin Workout 90 min

Geniet van een fijne gezichtsbehandeling in een van onze prachtige lounges. De behandeling stellen wij samen aan de hand van jouw wensen en datgene dat jouw huid op dat moment nodig heeft. Zo krijg je altijd de best passende behandeling, het hele jaar rond! In 90 minuten kunnen wij naast een diepgaande behandeling ook een heerlijke relax massage geven van gezicht-hals-schouders.

incl. modelleren wenkbrauwen en waxen bovenlip twv €18,50

€65

Maak direct een afspraak