bruidsmake-up

Heeft u de grote stap gezet en bent u uw bruiloft aan het voorbereiden, dan komt ook het moment, dat u gaat kiezen wat u met uw haar gaat doen, welke make-up u gaat gebruiken, of u nog een manicure of pedicure laat doen, of misschien nagels laat zetten. Het is dan prettig om dat alles in één keer op elkaar af te stemmen.

Wij zorgen er voor, dat uw bruidsmake-up en alle andere wensen perfect worden uitgevoerd en dat u op de grote dag het stralend middelpunt bent.
bruidsmake-upU krijgt van onze stylistes en schoonheidsspecialistes een vakkundig advies en samen zoeken we naar de creatieve mogelijkheden om al uw wensen te realiseren.

Tijdens een proefsessie, welke wij ruim van tevoren met u inplannen, brengen we alles bij elkaar en ziet u ook wat het resultaat gaat worden, zodat u gerust kunt toeleven naar de grote dag.
Wij streven ernaar om u een complete service te bieden, dus al uw wensen zijn bespreekbaar en voor alles zoeken we een oplossing. Gelukkig vindt u in Gebouw Rembrandt alle disciplines bij elkaar, kapsalon, schoonheidssalon, nailbar en Spa Pedicure Lounge. U kunt dus gemakkelijk alle voorbereidingen en behandelingen combineren.

dag/feest make-up

€20

proef bruids make-up

€45

Bruidsmake-up + proef make-up

€75