bio-peeling

1527262119_algae-pelign

Decaar Algae Peeling

De Bio-Peeling is een unieke kruidenpeeling op basis van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon (een actief bestanddeel dat zuurstofopname van de huid verbetert). De Bio-Peeling vernieuwt de huid zonder deze te verdunnen. De peeling werkt namelijk van binnen naar buiten. Hierdoor is de peeling het hele jaar door te gebruiken, zelfs in de zomer.

Werking:

De Bio-Peeling stimuleert de celdeling, daardoor krijgt u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid en dat is revolutionair snel!!
(normaal duurt dit proces 24 tot 28 dagen).
De Bio-Peeling herstelt, zuivert en verbetert de huid, is niet agressief dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn.
Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken.

Voor wie?

De Bio-Peeling biedt een oplossing voor acne, een vette huid, overmatige pigmentatie, littekens, grove poriën, striae, couperose en rimpels. De Bio-Peeling is dus geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donkere getinte huid.

TIP: gebruik de Bio-Peeling preventief om de eerste teken van veroudering tegen te gaan. Ook in combinatie met de Neo-Marine Spa treatment of de Bio-Lifting.

De behandeling:

Reiniging, oxygen scrub, onzuiverheden verwijderen, eventueel harsen/epileren wenkbrauwen, Bio-Peeling, masker en als afsluiting dag of nachtverzorging.

Prijzen:

Bio-Peeling €79,50
Bio-Peeling kuur van 3 behandelingen €210,00

Behandelingsduur: 75 minuten

neo-marine-spa-treatment

Neo-Marine Spa treatment

Een op algen gebaseerde behandeling met een vochtherstellende en anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals.

Werking:

Diepe werkzame stoffen gewonnen uit zeewier in combinatie met kruidenextracten en vitamines, halen vocht uit de lucht en geven dit geleidelijk diep in de huid af. Hierdoor wordt de huid optimaal gehydrateerd en worden fijne (droogte) lijntjes en rimpels vermindert.

Voor wie?

De Neo-Marine Spa treatment is geschikt voor de droge/vochtarme huid maar ook bij de eerste tekenen van huidveroudering omdat deze behandeling een anti-aging werking heeft.

De behandeling:

Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, harsen/epileren wenkbrauwen, gezichtsmassage, aanbrengen en inmasseren Neo-Marine Spa treatment, masker en als afsluiting dag of nachtverzorging.

Prijzen:

Neo-Marine Spa treatment €74,50 (Behandelingsduur: 75 minuten)
Combi Bio-Peeling & Neo-Marine Spa € 115,00 (behandelingsduur 90 minuten)

bio-lifting

Bio-Lifting treatment

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

Werking:

De Bio-Lifting is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon (een actief bestanddeel dat zuurstofopname van de huid verbetert) en de natuurlijke eigenschappen van de Aloë Vera plant. In combinatie met collageen en vitamine A en E (anti-oxidanten) gaan ze huidveroudering tegen en zorgen voor een strakkere en beter doorbloede huid.

Voor wie?

De Bio-Lifting treatment is niet alleen ideaal voor de verslapte huid maar ook voor de wat jongere, vermoeide, gestreste of slecht doorbloede gauwe huid.

TIP: Laat jouw huid extra stralen op die bijzondere gelegenheid zoals bijvoorbeeld een bruiloft of gala.

De behandeling:

Reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, harsen/epileren wenkbrauwen gelaatsmassage, Bio-lifting peel off mask en als afsluiting dag of nachtverzorging.

Prijzen:

Bio-Lifting treatment €69,50 (Behandelingsduur: 75 minuten)
Combi Bio-Peeling & Bio-Lifting €105,00 (behandelingsduur 90 minuten)